0

ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ (με γιατρους του Δεν.(Σ)τρως Καν )ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ......

Posted by teo on 1:05 π.μ. in


Μέρος Α
Ο Γιώργος Παπανδρέου στις 4-6-2010 είπε : "αν δεν λάβουμε μέτρα για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου, θα μας πάρουν όλους με τις Πέτρες".
Οι Έλληνες πολλοί εκ των οποίων είναι οι οραματιστές του ΠΑΣΟΚ της ΑΛΛΑΓΗΣ του 1981, όντως απορούν γιατί αυτό δεν έχει συμβεί ήδη! Και δεν εννοούν βέβαια αλλά Δεκεμβριανά, γιατί ο Λαός είναι αρκετά ώριμος, ώστε να μην νομίζει ότι θα ανατρέψει το σύστημα, είτε χτυπώντας το δικό του Κεφάλι στον τοίχο, είτε χτυπώντας των διπλανών του.
Είναι άραγε ο σεβασμός στον Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, που προστατεύει τον γιο και από τα αστέρια ακόμα (το κάνουν σε όλα εμάς τα παιδιά οι πατεράδες μας από το υπερπέραν), είναι ο αιφνιδιασμός από το ακριβώς αντίθετο από το υποσχεθεν και το προσδοκώμενο, που ΠΑΓΩΣΕ τον Ελληνικό Λαό που ΣΑΣΤΗΣΕ και ακόμα δεν έχει συνελθει να ανασυντάξει τις ψυχικές του δυνάμεις?
Είναι η προπαγάνδα που έπεισε έστω ένα μικρό μέρος του Λαού, που λέει "τι να κάνει ο Άνθρωπος"? Είναι η αγνοια των Οικονομικών και γεωπολιτικών θεμάτων που επιτρέπει την αποτελεσματικότητα της προπαγάνδας? Και με βάσει αυτή την άγνοια, ο Λαός πείθεται ότι το πρόβλημα το δημιούργησαν αυτοί που έκλεψαν το Δημόσιο Χρήμα?
Είναι η στήριξη της προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, που κάνουν πλύση εγκεφάλου με τους όρους "μονόδρομος", έλλειμμα , χρέος, κρίση, ΟΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ για να επιτευχθεί η μεταφορά του Εθνικού και τώρα και του ιδιωτικού πλούτου στα χέρια των λίγων?

Γιατί ο Λαός δεν τους έχει πάρει (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) με τις πέτρες. Γιατί στην προπαγάνδα αφού πολλοί στους δρόμους έχουν "πιάσει" την διεθνή απάτη, που προπαγανδίζεται στην Ελλάδα σαν αλήθεια, δεν πέφτει η χλεύη της ...αρκούδας.....?
Το "σύστημα" που είναι δομημένο από την ολιγαρχία, δηλαδή από αυτούς που τα θέλουν όλα για τον εαυτό τους, βρίσκει διάφορες μεθόδους να "καταστέλλει" την δράση εναντίον του.
Την δεκατια του 60 της Αμερικής την κατέστειλε (την δράση του Λαού) με τα Ναρκωτικά.
Και στις μέρες μας η παγκοσμιοποίηση, θέλησε να ελέγξει και να καταστείλει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ κάθε είδους αντίσταση στην ολιγαρχία, "απενεργοποιώντας" τα κίνητρα ατομικής και κοινωνικής εξέλιξης που είναι: Η γνώση, η Μάθηση, Η Δημιουργία, η μη αποτυχία, η φιλία και οι Ανθρώπινες σχέσεις (Από το Βιβλίο του Δρ. Διονύση Βαλιανατου 2010).
Απενεργοποιώντας τα κίνητρα, το σύστημα δημιούργησε μια πλήρη αδιαφορία για συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι, και μια απομόνωση (με την έννοια της ψυχιατρικής πάθησης). Αυτό δημιούργησε και μια άρνηση για εργασία (Έργο - Δημιουργία Ελευθέρου Ανθρώπου) και μαζί με το ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ της καταναλωτικής ηδονής ευνούχισε τον Ελεύθερο Άνθρωπο και τον έκανε σκλάβο.

Άλλοτε -1962- ο λαός έβγαινε στους δρόμους για τον μισθό των εισπρακτόρων των Υπεραστικών Λεωφορείων και συμπαρισταντο με απεργία διαρκείας και οι δάσκαλοι (και χαρά εμείς που δεν κάναμε μάθημα.) Επί Γεωργίου Παπανδρέου του Παππού, όλη την άνοιξη τα σχολεία είχαν απεργία, το 114 κυριαρχούσε στους δρόμους, και μπορεί να μην μάθαμε εκείνη την άνοιξη τον ...υπερσυντέλικο - κάναμε όμως μεταπτυχιακά στην 4η Γυμνασίου - για δημοκρατία, κοινωνική συνοχή, κοινωνικό ιστό και κοινωνική Δικαιοσύνη.
Όταν το σύστημα πίστεψε ότι η απαραίτητη κρίσιμη μάζα ώστε η αντίσταση να μην είναι άμεση (όπως παλιά) υπάρχει, κατασκεύασε την ...Κρίση, την μεγάλη απάτη της επιχειρηματολογίας της και τα κίβδηλα αυτά "Μέτρα", με σκοπό να πάρουν οι λίγοι σε διεθνές επίπεδο την περιουσία των Κρατών και των Πολιτών, και μέσω αυτής να αποκτήσουν την πλήρη εξουσία πάνω στους Λαούς. (Αυτό είναι το Σχέδιο και το Περιεχόμενο αυτού που κάποιοι ηδονίζονται να αναφέρουν ως "Παγκόσμια Διακυβέρνηση")
Δεν χρειάζεται όλοι να είναι δούλοι. Ας μην είναι . Φτάνει να τους έχουμε φέρει μετά την απενεργοποίηση των κινήτρων, στην απομόνωση, που σημαίνει ότι ενώ το σύστημα θα τους χτυπά αλύπητα , αυτοί θα μένουν άπραγοι ενω κακοποιούνται.
Να γιατί δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες (μεταφορικά) και να γιατί δεν φοβάται το σύστημα εξέγερση, και να γιατί με αλαζονεία και πώρωση, ΧΤΥΠΑ.
Μέρος Β
Πως ένα Σοσιαλιστικό ΚΙΝΗΜΑ συμμετέχει "βασιλικότερο του βασιλέως" στις πράξεις αυτές?
Το ΠΑΣΟΚ Δεν είναι ένα Κόμμα. Είναι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, με την ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και το ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών. Αυτών που δεν τους ενδιαφέρει η ΕΛΛΑΔΑ, και που υποτάσσονται στα Διεθνή "Μοντέλα".
Η Σύγκρουση μεταξύ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και εκσυγχρονιστών φραγκολεβαντίνων δεν είναι καινούργιο φαινόμενο. Είναι ανατριχιαστικά παλιό. Γύρω από αυτό έγιναν περίπου όλες οι τριβές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του 21.
Η σύγκρουση μεταξύ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ και ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ "μετώπου" έστειλε τον Κολοκοτρώνη στην Φυλακή, την Μαντώ Μαυρογενους στην ...Εξορία, και βρηκε την κορυφωση του στην Δικη των Δικαστων (βλ. αποσπασμα Βιντεο).
Το αν ο Καποδίστριας βρέθηκε στα "διασταυρούμενα πυρά" αυτής της σύγκρουσης, ή ήταν και ο ίδιος ένας φραγκολεβαντίνος, είναι θέμα ανάλυσης και ιστορίας γραμμένης όχι από προπαγανδιστές φραγκολεβαντίνους (σαν και αυτούς που επιμεληθήκαν το Βυζαντινό Μουσείο) , αλλά από Έλληνες.
Το ΠΑΣΟΚ έχει μέσα του ακριβώς αυτή την σύγκρουση, του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ με το Φραγκολεβαντινικο. Και η επικράτηση των Φραγκολεβαντίνων έχει επιφέρει ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ - όπως πάντα- στην Ελλαδα.
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ
Σημείωση Ο Πολυζωιδης Γεννήθηκε στο Μελενικο της Μακεδονίας στις 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1802

0 Comments

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 Η ΠΝΥΚΑ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.