0

ΤΥΠΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ


Μέρες Γιορτής όπως είναι πρέπει να αφήσουμε τις Γεωπολιτικές Αναλύσεις και να αφήσουμε την ψυχή μας να μιλήσει με την Ελλάδα και τα διαχρονικά της μηνύματα.

Τούτη η Γιορτή δεν είναι ξέγνοιαστη. Οχι επειδή "χρωστάμε" επειδή οι απατεώνες λένε πως χρωστάμε, αλλά επειδή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε εμείς οι απατεώνες, δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Ελληνικός Λαός είναι το Θύμα μιας απάτης, ενώ  αυτοί που την έστησαν είναι για ΠΟΙΝΙΚΟ σε βαθμό κακουργήματος. Το ποινικό δεν εδράζεται σε δυο είδη Αδικημάτων που τεκμηριώνονται με τα εξής πειστήρια τα όποια θα είναι ευκρινέστατα στον 14ο Ανακριτή που ασχολείται με το Οικονομικό Έγκλημα:
1) Η Ευρώπη παρουσιάστηκε σαν επιλογή που θα εξασφάλιζε στους Έλληνες ένα καλύτερο μέλλον από εκείνο που είχαν.
2) Η Ευρώπη Παρουσιάστηκε σαν ένας μηχανισμός μέσα στον οποίο θα εξασφαλιστεί η Ισόρροπη Ανάπτυξη όλων των χωρών πράγμα που θα οδηγήσει προοδευτικά χωρίς παλινδρομήσεις στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση.
3) Στην πράξη Οι απατεώνες της Ευρώπης έστησαν ένα Μηχανισμό που περιληπτικά προσομοιάζει με την λειτουργία ενός Καζίνο. Δηλαδή ένα μηχανισμό που όποιος μπαίνει στο μαγαζί χάνει ότι έχει και ο πλούτος μεταφέρεται στην ...Γερμανία.

Η πραγματικότητα αυτή βάζει την Ελλάδα και τους άλλους Λαούς, όχι στην θέση  του απατεώνα που χρεωστάει και οφείλει να καταβάλλει (όπως λένε τα όργανα του 4ου ΡΑΙΧ) αλλά στον ρόλο του Θύματος.
ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ως ΧΡΕΟΣ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΖΗΜΙΑΙ ΦΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝΥΠΕΓΡΑΨΕ (ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΖΗΣΕ 400 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΗΤΕ,

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

0 Comments

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 Η ΠΝΥΚΑ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.