0

ΤΑ ...ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ।


ΤΑ ...ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ।

Το πολιτικό ΦΟΡΟΥΜ των ΜΜΕ εμφανίζεται ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της Χώρας σαν ένα άλυτο πρόβλημα, και περιορίζεται η να επιχειρηματολογεί πάνω στον προκλητικά άηθες επιχείρημα του "μονόδρομου" δεν μας αρέσει αλλά τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε η να ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.
.
Η "εξουσία" μοιάζει πολύ με το πρόσωπο, που αφού δέχθηκε να μπει σε μια "ανοιχτεί σχέση" και σε ένα καθεστώς "ανοιχτού γάμου", παράλληλων σχέσεων, η ανταλλαγής "συντρόφων", η ακόμα και ομαδικών οργίων, τώρα ψάχνει τον τρόπο να μην είναι "κερατάς".

Από τις συζητήσεις στα πάνελ (πάνελ είναι και το "σκέπασμα" του τοίχου) διαφαίνεται και τεκμηριώνεται ότι οι συνομιλουντες έχουν μεσάνυχτα για το τι είναι το χρήμα, πως δημιουργείται, κι ακόμα ότι έχουν υποστεί πλήρη πλύση και έχει αφαιρεθεί από την γνώση τους ο Κευνσιανισμος.

Έτσι δεν αντιλαμβάνονται ότι το χρήμα που τυπώνει ένα Κράτος δεν το χρωστάει σε κανένα, και ότι το Έλλειμμα του προϋπολογισμού που καλύπτεται από το τύπωμα (εκδοτικό προνόμιο) δεν δημιουργεί χρέος. Χρέος δημιουργείται μόνο από το έλλειμμα του ισοζυγίου πληρωμών όταν αυτό είναι παθητικό.

Η απάτη της Ευρώπης συνίσταται στο ότι ποτέ δεν έγινε ένα Κράτος (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ), με κεντρική τράπεζα που δημιουργεί χρήμα για τα Κράτη Μέλη όπως είναι οι ΗΠΑ.
Αντίθετα στην Ευρώπη η Κεντρική Τράπεζα δημιουργεί χρήμα από αέρα (όπως όλες οι κεντρικές τράπεζες) και το δίνει στους τοκογλύφους, οι οποίοι με την σειρά τους δανείζουν τις κυβερνήσεις.
Στην πράξη η ΟΝΕ ήταν η βάση ενός μηχανισμού ληστείας, όπου οι χώρες χάνοντας το εκδοτικό τους προνομία εξαναγκάστηκαν και χειραγωγήθηκαν να δανείζονται το χρήμα που θα τύπωναν χωρίς να το χρωστούν στον "Χολαργό τους". Για αυτό και η (τεχνητή) κρίση είναι ταυτόχρονα σε πολλές χώρες.
Έγινε εξ άλλου με σχέδιο που σκοπό έχει να αφαιρέσει την Κρατική περιουσία των λαών και μέρος της ιδιωτικής και να την μεταβίβαση στην Κυριαρχία της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης".
Με την Πρόφαση και το Πρόσχημα του δήθεν χρέους και των ελλειμμάτων, παρουσιάζεται στα μάτια του ανυποψίαστου Κόσμου, η "ανάγκη" πώλησης του Εθνικού (Λαϊκού) πλούτου και η άλωση της Οικονομικής Υπόστασης του Κράτους είτε ως φορέα περιουσίας του Λαού, είτε ως Κράτους πρόνοιας.
.
Όσον αφορά δε την επαναφορά στη Δραχμή, εκείνοι οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν την λεηλασία των Ελλήνων και της Ελλάδος, με εργαλείο το ΕΥΡΩ, συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες προβάλλοντας την επάνοδο στη δραχμή ως καταστροφή. Αποκρύπτουν όμως σκόπιμα το εξής, ότι εάν η επάνοδος στη Δραχμή γίνει στα χέρια τους που σκοπό έχουν την καταστροφή της Ελλαδας, τότε αυτοί θα υποτιμήσουν την ΔΡΑΧΜΗ με την πρόφαση ότι μόνο έτσι θα γίνουν ανταγωνιστικά τα Ελληνικά προϊόντα, με συνέπεια, όντως περαιτέρω μείωση του όποιου πλούτου των Ελλήνων και της Ελλάδος. Αποκρύπτουν όμως ότι με την επιστροφή στη Δραχμή, θα βάλουμε μπρος τον Κευνσιανισμο, θα δημιουργήσει το κυρίαρχο Κράτος ΧΡΗΜΑ, θα χρηματοδοτήσει τις επενδύσεις, θα επιδοτήσει τις εξαγωγές και η οικονομία θα γίνει παραγωγική και ανταγωνιστική. Αυτά όλα εντεχνως η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης τα αποκρύπτει, δημιουργώντας ψευδή αδιέξοδα και μονόδρομους που δήθεν κατ ανάγκη οδηγούν στην μεταβίβαση Κυριαρχίας στην μια και μόνη παγκόσμια διακυβέρνηση που είναι και το επιδιωκόμενο εκείνων που την προωθούν.
Όλοι αυτοί παριστάνουν τον διαμαρτυρόμενο κερατά, που αφού δέχθηκε τον θεσμό των ανοιχτών σχέσεων, του ανοιχτού γάμου και της "παρτουζας" στην ζωή του, επιδιώκει να βρει τρόπο να μην είναι κερατάς.


0 Comments

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2009 Η ΠΝΥΚΑ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.